ניתוח אפנדציט

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

23/05/2007 | 14:15 | מאת: מירית

בני בן ה-5 סבל מכאבי בטן עוויתיים. הגענו למיון ילדים עם הפניה מרופא כי מדובר באפנדציט, לאחר בדיקה קלינית של כירורג ילדים, בדיקת אולטראסאונד בבטן ובדיקות דם שוחררנו הביתה ללא ממצאים.בהמשך הילד סבל שוב מכאבים הגענו שוב למיון והילד היה כבר עם אפנדציט מנוקב ודלקת קשה בבטן. בוצע ניתוח וניקוי המוגלה. לאחר 10 ימים של שהייה בבי"ח עם כאבי בטן קשים, עשו שוב אולטראסאונד בבטן וגילו שקיימת קולקציה בטנית, ניסו לנקז אותה תחת בדיקת CT בהרדמה מלאה אך ללא הצלחה ובסוף נאלצו לבצע ניתוח נוסף, שהינו בבי"ח 22 יום והילד סבל מאוד ועדיין סובל מכאבים במתן שתן (לאחר שהוחדר לו פעמיים קטטר) וכן עדיין חלש ונמצא בבית. האם ניתן לתבוע את בית החולים עבור עוגמת הנפש והסבל שעברנו?

26/05/2007 | 14:02 | מאת:

מירית שלום תמיאורך יתכן שהשובה חיובית יש להמתין עד שיתגבש הנזק ואז לפנות לעו"ד שיש לו ניסיון בתביעות רשלנות רפואית