שלום יש לי שאלה לעו"ד בבקשה בנוגע לתביעת נזיקין

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/03/2007 | 16:23 | מאת: ג'וני

הגשתי תביעה כנגד המעסיק שלי עקב תאונת עבודה שעברתי אשר גרמה לי נכות פסיכאטרית בגובה 70 אחוז עפ"י חוות דעת מומחה מטעמי , הדיון הראשון צפוי בעוד חצי שנה . לאחרונה ביקר אותי בביתי אדם שהזדהה כחוקר של הביטוח שלו ושאל אותי מספר שאלות בנוגע לאירוע התאונה אך בנוסף שאל אותי אם כיום אני עובד או יוצא לבלות על אף הנכות הפסיכיאטרית . שאלתי היא האם בד"כ לאחר ביקור כזה החוקר נוהג לבצע מעקבים ותצפיות עליי במשך היום ? ואיך בית המשפט מתייחס לממצאים שלהם בנוגע לנכות פסיכיאטרית לאדם שסובל מפוסט טראומה בעקבות התאונה ? איך החוקר יכול בבית המשפט לסתור את טענותיי כי הרי לא מדובר בנכות חיצונית של אדם משותק רגליים שצילמו אותו הולך אלא בנכות נפשית

30/03/2007 | 16:38 | מאת: אריה

אתה לא מתאר לעצמך, אתה מוקלט ומוסרט ,הם אחריך כל הזמן .הם מחוייבים לחב' הביטוח המושחתת להוכיח שלא מגיע לך כל פיצוי.

01/04/2007 | 18:31 | מאת: ג'וני

מנסיונך רציתי לדעת באילו טכניקות הם משתמשים במעקבים אחריי , האם זה כולל גם טכניקות לא חוקיות כמו ציטוט לפלאפון {כי החוקר ביקש ממני גם את מספר הפלאפון שלי לשאלות נוספות אם יהיו לו} או התקנת מכשירי ציטוטים להאזנה בתוך הבית שלי או פתיחת מכתבים וכו". או שמדובר בד"כ רק במעקב רגלי או רכוב אחריי כשאני יוצא מהבית

31/03/2007 | 16:56 | מאת:

ג'וני שלום אכן חברת הביטוח נוהגת לשלוח חוקרים פרטיים לברר את אמיתות התביעה בכל תיק, במיוחד אם הסיכון של חב' הביטוח גבוה. המעקבים והחקירות הם בלתי נמנעים, צריך להיות מודע להם, להיזהר ולא לחשוף מידע אשר עלול להזיק בתביעה, גם אם המידע נראה תמים ובלתי מזיק.