תביעה למשרד הבטחון לאחר סרטן

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/01/2007 | 17:10 | מאת: מיכל

שלום רב אני משרתת קבע בצבא ביחידה טכנולוגית מסויימת בעלת אנטנות קרינה רבות.בקרוב מאוד אשתחרר מהשירות (ביוזמתי). לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח להסרת גידול סרטני ממאיר בבלוטת התריס ובימים אלה אני מגישה תביעה למשרד הביטחון להכרה בנכות. שאלתי היא - האם מוכר לך גורם כלשהו, משפטי או רפואי, שיוכל לתת לי חוות דעת כתובה באשר לקשר סיבתי כזה או אחר בין קרינה וסרטן בלוטת התריס? במידה ולא, אשמח לדעת מנסיונך - מה סיכויי לזכות בתביעה מסוג זה ואילו דברים משמעותיים כדאי שאציין בתביעה. בברכה, מיכל

20/01/2007 | 23:32 | מאת:

מיכל שלום עליך לקבל חוות דעת רפואית מאפדמילוג או מומחה לאנדוקרינולוגיה אונקולגית. מומלץ להתייעץ עם הרופאים המטפלים בך לגבי זהות המומחה שיכול לתת לך חוות דעת. מניסיוני יקשה עליך מאוד לשכנע את משרד הבטחון בקשר הסיבתי בשלב ראשון (שלב התביעה לקצין התגמולים). לפיכך רצוי להערך לניהול משפט תוך קבלת חוות דעת רפואיות כבר בשלב ראשון.