שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/06/2001 | 17:37 | מאת: אסף

הייתי מאושפז לאחר ניתוח בבית חולים, במהלך האישפוז, האחות החליפה לי את שקית האינפוזיה והייתה לה שריטה על האצבע. היא נגעה עם השריטה בחלק הכחול - הצינור שבסוף הצינור המוביל מן הווריד שנכנס בתוך החלק השקוף שיורד מן השקית - היא נגעה בחלק החיצוני של הצינור הכחול שכאמור נכנס לתוך הצינור השקוף. האם יכולים בדרך זו לעבור נגיפים כמו איידס/ צהבת? אם השריטה סגורה? ואם היא פתוחה? האם נהוג לשים כפפות שמחליפים שקית אינפוזיה?

14/06/2001 | 23:10 | מאת:

אסף שלום, נא הפנה שאלתך לרופא באחד הפורומים באתר, פורום זה מנוהל ע"י עורך דין שאינו (עדיין) רופא. תהיה בריא.