שאלה לעו"ד בבקשה בנוגע לתביעת נזיקין

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/12/2006 | 16:36 | מאת: יעקובי

רציתי לדעת ...האם ברגע שאני מגיש תביעת נזיקין בגין רשלנות שבעקבותיה ניגרמה לי 60 אחוז נכות לפי חוות דעת מומחה מטעמי . אז האם העו"ד נוקב בסכום הפיצוי בתביעה לפי חישוב שלו ? או שהעו"ד נותן לבית המשפט לקבוע את גובה הפיצוי והעו"ד בעצם לא נוקב בסכום הפיצוי בעת הגשת התביעה?

05/12/2006 | 21:30 | מאת:

יעקובי שלום בכתב התביעה נהוג ומקובל לפרט את סכומי הנזק המיוחד שנגרם עד מועד הגשת התביעה. הנזק הכללי הכולל את הנזקים העתידיים אינם מפרטים לצידם סכומים שכן בשלב טרם הובאו ראיות להוכחת הנזק הכללי.