נוסח הפוליסה שנשלח לי

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

19/11/2006 | 13:16 | מאת: בוקי

שלום עו"ד דיויס: להלן הניסוח: המבטח לא יהיה אחראי ולא יהיה חייב לשלם תגמולי ביטוח, כולם או מקצתם על פי אחד או יותר מפרקי הפוליסה, בכל הנובע במישרין או בעקיפין מאחד המקרים הבאים:... ניתוחי ברית מילה..... להזכירך, מדובר על ניתוח לתינוק בן שנה וחצי שלאחרונה החלנ הדבקות בפין- מעודף ערלה- הגורם לזיהום חוזר, אודה על תשובתך... תודה בוקי

20/11/2006 | 14:45 | מאת:

בוקי שלום אנא פני אלי באמצעות הדוא"ל עם פירוט של ההשתלשלות העובדתית שם פוליסת הביטוח שהוצע, וכן צילום של דף הראשון של הפוליסה ואשתדל להשיב לפנייתך.