נפילה קשה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/09/2006 | 11:11 | מאת: יעל

נפלתי לפני כ-4שנים.בזמן הנפילה הרגשתי קריעה של הרצועות וחשתי אותן פעמיים. כמובן שכף הרגל נראתה פי-3,או4 מגודלה וכך הגעתי למיון .בצילום נאמר לי:נקע. נחבשתי ושוחררתי הביתה עם הוראות.כך נמשך הסבל ,בדיקות,טיפולים שכולם ציינו :מצב כף הרגל חריג-לא ראינו נקע כזה.לאחר22חודשים נותחתי בגלל הרצועות הקרועות ודלקת באזור הקרסול.אך גם פה לא נפתרה הבעייה.10חודשים אחר הניתוח עדיין התלוננתי על כאבים לאורך כל הרגל ואפילו לא נעשתה בדיקה פשוטה כמו צילום. כמובן שהחלפתי בי"ח ושם מייד זיהה הד"ר את הבעייה.היום אני אחר ניתוח שני. האם אוכל לתבוע על רשלנות רפואית?

15/09/2006 | 10:51 | מאת:

יעל שלום המקרה ראוי לבירור יסודי יותר מוצע שתפני לעורך דין העוסק בתביעות רשלנות רפואית