קבלת תרופה מחוץ לסל להתוויה שלי

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

22/07/2006 | 15:02 | מאת: ריקי

אני מקבלת זומרה כתוצאה מסרטן שד גרורתי אני מממנת את העלות (2100 שח לחודש) כבר מעל שנה המחקרים מדברים על יעילות זומרה לעומת ארדיה שבסל הבדיקות שערכתי מורות בפרוש על עצירת המחלה אני רוצה לתבוע את הקופה לה אני שייכת לתת לי את התרופה הזו כי התוצאות טובות מניסיונך. האם יש קייס?? האם עלי לפנות בלווי עוד?? יש מאמרים בידי המורים על יעילות התרופה לעומת ארדיה אגב ארדיה בסל לגרורות מפרוסטטה ולהיפרקלצמיה אנא עצתך

29/07/2006 | 11:14 | מאת:

ריקי שלום התנאי המוקדם להכרה בתביעה למימון התרופה על ידי הקופה הוא כי התרופה נמצאת בסל הביאות. נראה לי שאין לך עילת תביעה לחייב את הקופה לממן לך את התרופה שלא נמצאת בסל. יחד עם זאת אני מציע לך לפנות לקופה ולבקש ממנה השתתפות במימון. בסופו של דבר לקופה יש עניין להמשיך לבטח אותך והכל נתון למו"מ.