ימי מחלה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

18/07/2006 | 17:17 | מאת: לימור

ישבתי בבית שבועיים עקב שמירת הריון בגין מיעוט מי שפיר. האם המעביד לא חייב לשלם לי על כך? אני מביאה לו אישור מחלה מרופא נשים או לצורך העניין אוכל גם להביא אישור מחלה מרופא משפחה ונותרו לי המון ימי מחלה שלא ניצלתי - אין הוא מחוייב לשלם בעבור ימי מחלה אלו? במה שונים ימי מחלה כשאישה בהריון מימי מחלה שהיא לא בהריון? האם בהסכם עבודה צריך לציין זאת מראש? מי בכלל חושב על כך? איפה זה כתוב? מה עושים על מנת שישלם. והמעביד שלי יטען לזכותו שהוא יעשה כל דבר רק לפי החוק ועד כמה שאפשר על מנת שלא לשלם לעובדת אם לא מגיע לה לפי חוק. מה דעתך?

21/07/2006 | 13:32 | מאת:

לימור שלום אנני מתמחה בדיני עבודה ומוצע שתפני את שאלתך לאחד הפורומים באינטרנט שדן בנושא. כל שאני יכול לומר הוא שיש תשובות לשאלותיך והן מוסדרות בחוק.