האם כאן היתה רשלנות????

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

09/06/2006 | 12:32 | מאת: אישה

שלום אני מטופלת IVF,לפני כ-3 שבועות עברתי שאיבה, שאחריה בבית חולים היה לי דימום רב,שזה נדיר מאוד שיקרה לי,התלוננתי על הכאבים בבית החולים,אך האחות אמרה לי שנתנו לי זריקת ולטורן נגד כאבים ממש אחרי הניתוח,כאשר היית מורדמת,וישר חשתי שיש משהו מסריח"שנעשה לי נזק" ... חזרתי הביתה,ישנתי שעה,אחרי שקמתי הלכתי לשירותים,והתעלפתי שם, הובלתי לבית החולים,ושם התברר שהשחלה שלי דיממה הרבה,דבר שגרם לי לאבד המון דם, היה לי הומוגלובין 7.8..שירד מ-12... סבלתי,צרחתי,בכיתי, הקאתי,לא יכולתי לזוז מהמיטה...הייתי כמו צמח... במהלך האישפוז...קיבלתי ...מלא נוזלים..שתי מנות דם,אנטיביוטיקה נוזלית..שוחררתי הביתה אחרי שבוע....כל זה היה אחרי השאיבה. אני שוקלת לתפוע את הרופא!!! האם כאן היתה רשלנות רפואית!!!! הערב: כאשר עברתי את הטיפולים בבית החולים לא חתמתי על שום טופס, רק חתמתי על הטופס של ההרדמה!! תודה

10/06/2006 | 09:54 | מאת:

לאישה שלום אני מתקשה להבין משאלתך אם נותר לך נזק לצמיתות. אם התשובה שלילית, כלומר חוץ מהטראמה ועגמת הנפש שתיארת לא נשאר נזק לצמיתות הרי גם אם יש לך עילת תביעה הרי העלות של ניהול תביעה גבוהה מהתועלת ולא יהיה זה כלכלי לתבוע.