המשך כירורגיית פה ולסת

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

18/04/2006 | 16:45 | מאת: קארין

האם יש אפשרות שהקופת חולים תשתתףבמימון חלק מהניתוח של כירורגיית פה ולסת? מה הפרוצדורה? אני שייכת לקופת חולים לאומית, ואין להם מחלקה מסודרת של רפואת שיניים אבל הנזק שנגרם לי הוא לא רק אסתטי אלא גם בריאותי..... מה ניתן לעשות, במי ניתן להיעזר? הרופאת משפחה אמרה " אני לא יודעת....." מי כן יודע, והאם יש זכויות אותם קופות החולים מעדיפים להסתיר על מנת לחסוך לעצמם?????

25/04/2006 | 22:36 | מאת:

קארין שלום בהמשך לתשובתי נסי לברר את הזכויות בקופת חולים עצמה.