jra+rsd

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

27/01/2006 | 09:38 | מאת: מרימה ידיים

היי.. יש לי בעיה שדיי מציקה לי, מגיל 13 אני סובלת מ- jra ובצו הגיוס ובבדיקות הרפואיות נאמר לי שהמחלה שקטה, והתגייסתי עם פרופיל 45. במהלך השירות הצבאי הופיעו לי כאבים ביד, רופא היחידה אמר לי שאין לי כלום, ושמדובר בכאב נפשי, סרבתי לקבל זאת, ובינתיים היד הייתה ללא תזוזה ולאחר חודש ויותר הוחלף הרופא והפנה אותי למיון. שם עשו בדיקות וברורים והחליטו שיש לי rsds/crp משני. הצבא הכיר רק את ה-RSD ונתן לי 30% שירדו ל- 5%. ברצוני לשאול, האם כדאי לי בכלל להתאמץ ולהמשיך במאבק הזה? אני מיואשת מאוד, אין לי כוחות להמשיך בכלל את המלחמה הזאת... בבקשה תעזרו לי....

02/02/2006 | 22:42 | מאת:

שלום לחיילת קשה להשיב על פי מעט התלונות והממצאים שמסרת. פני לעו"ד המייצג נפגעים לפי חוק הנכים והוא יעזור לך לקבל החלטה.