תרופה במסגרת תאונות עבודה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

13/01/2006 | 12:27 | מאת: חיים

שלום ע"ד דיוויס יונתן . ראשית אני רוצה להודות לך על תשובתך המהירה והאמינה , תודה . יש לי שאלה נוספת . לפני מספר שנים עברתי אוטם שהוכר כתאונת עבודה וחלק מהתרופות שאני מקבל מכוסות כספית במסגרת תאונת העבודה כגון אספרין ופלווקס שידועים שיכולים לגרום לדלקת בקיבה - גסטריטיס . עקב סיבה זו התחלתי לאחרונה לקבל כדור בשם לוסק למטרה זו . האם לדעתך אני יכול לדרוש שגם כדור זה יכלל בכיסוי של תאונת העבודה כמו יתר התרופות בטענה שהאספרין גרם ללקיחת לוסק כטיפול מונע . אם כן מה לדעתך עלי לעשות . תודה.

26/01/2006 | 10:40 | מאת:

חיים שלום אם תצליח להוכיח קשר סיבתי בין תרופת הלוסק שניתנה על רקע דלקת קיבתית שנגרמה מנטילת האספירין ופלווקס כי אז זכותך לתבוע במסגרת החמרת מצבך כחלק מתאונת העבודה. אשר על כן נסה להגיש תביעה להחמרה וטען לקש"ס כאמור.