בדיקת אולטראסאונד כליות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/03/2001 | 11:37 | מאת: עומר

בעבר הייתי חבר קופת חולים מכבי ובעקבות תלונות של כאבי מותניים נשלחתי לבצע בדיקת אולטראסאונד ושם גילו כי יש לי כליה אחת עם מבנה מאוד מיוחד ונדיר וכי הכליה קטנה מהרגיל ובעקבות כך נשלחתי לסדרה שלמה של בדיקות שאכן אישרו את המצב כיום עברתי לקופת חולים כללית ורופא המשפחה החדש שלח אותי לבדיקת אולטראסאונד בבדיקה הרגשתי זילזול של הרופא והחשוב שבתשובה של הבדיקה נמצא כי הכל תקין ב 100% ואילו זו היתה הפעם הראשונה שהייתי מבצע את הבדיקה לא היו מגלים מה יש לי ואני יודע ויש לי אוסף של בדיקות קודמות שיש לי כליה עם מבנה מאוד מיוחד ולא תקין שאלתי מה אני יכול לעשות למי לפנות ? האם יש כאן רשלנות ? אודה לך מאוד על התייחסותך

29/03/2001 | 23:22 | מאת:

עומר שלום, אני מציע לך לעיין במ דריך לנפגע ברשלנות רפואית המופיע באתר המשפט הרפואי בכתובת www.med-law.co.il