c.v.a במהלך צינתור

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

07/12/2005 | 23:44 | מאת: ח.ב.

שלום רב לעו"ד יונתן אימי בת 79 עברה צינתור שלישי, במהלכו התלוננה על אובדן ראייה, לאחר סיום הצינתור טען המצנתר כי יתכן והדבר נובע מחומר הניגוד, לאחר שעה נוספת העלנו בפניו אפשרות כי מדובר באירוע מוחי, הנ"ל לא שלל זאת וטען כי יבקש מנוירולוג להגיע לבדיקה, לאחר שעתיים נוספות שוחח המצנתר עם הניורולוג טלפונית... וסיכמו כי יגיע רק למחרת בבקר. למחרת היום עברה אימי סי טי מוח המאשר אוטם גדול, לטענת מפענח הסיטי ניתן היה לטפל בזאת במהלך 3 השעות הראשונות לאחר הצינתור על ידי הזרקת חומר ממיס. לאחר 5 ימים שוחררה עימי לביתה מצויידת בחוברת "מידע לעיוור"!!! האם אין לדעתך המלומדת חשש לרשלנות רפואית?

08/12/2005 | 23:33 | מאת:

ח.בץ שלום על פני הדברים נראה שאכן התרחשה תקלה והאוטם לא אובחן במועד וממילא גם לא טופל. כדי לקבוע אם יש חשד לרשלנות רפואית יש לעיין ברשומה הרפואית ולהתייעץ עם מומחה כדי להבין מה קרה בחדר הצינטור בזמן אמת.