שלום .

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

27/11/2005 | 16:31 | מאת: גילה

בתחלתי לפני שנתיים טיפול ליזר להסרת שיער באיזור הפנים והפאות . המצב לא היה קריטי כלל , ופשוט רציתי עור חלק לחלוטין ( יש לי בעיה של עודף פרפקציוניזם ) , התחלתי עם הטיפולים ובהתחלה הכל נראה מבטיח ויפה והשיער החל להיעלם , בטיפול החמישי שישי הגיע למכון מכשיר חדש בשם פאלומר והמטפלת הודיע לי כי יאלצו לגלח לי את השיער לפני הטיפול מאחר ואסור שתהיה אף לא שיערה אחת ( אני חייבת לציין שהיו לי שערות בהירות מא שכלל לא ניראו - אבל היא התעקשה שגם אותם חייבים להסיר ע"מ שלא תהיה כוויה ) , אחרי ויכוח קטן נאלצתי להסכים . טעות חיי . לאחר כשבועיים החלו לצמוח לי שערות כהות בכל איזו הפנים ( היא גילחה לי באיזורים נוספים בפנים ) גם במקומות שבחיים לא ראיתי בהם אפילו שערה אחת והמצב נהיה גרוע משבוע לשבוע .. היום שנה שנה וחצי אחרי אני עדיין סובלת מהעיניין והטיפולים בקושי עוזרים . מה היית מציע לי לעשות ? לתבוע את החברה או שמא להמשיך בטיפולים שכרגע לא מועילים בכלום ?) אני חייבת לציין שיש לי הקלטה של המנהל מדבר בפניי על הטעות שנעשתה עם הגילוח, וכן דף מיומן הטיפולים שבו כתוב בפירוש שגילחו לי את שערות הפנים ... בתודה מראש גילה

03/12/2005 | 10:32 | מאת:

גילה שלום הייתי מציע להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות

04/12/2005 | 08:39 | מאת: גילה

רציתי לדעת מה ההבדל בין בימ"ש לתביעות קטנות ולבין בימ"ש רגיל..