התייעצות לגביי תביעת רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

02/07/2005 | 23:32 | מאת: ארז

שלום רב, שמי ארז ואני מבקש ייעוץ לגביי הגשת תביעת רשלנות רפואית. הסיפור שלי הוא כזה: אני בן 22 נולדתי בבי"ח רוטשילד והיתה איזה פאשלה של רופא שם ומיד הועברתי מונשם במצב קשה לביה"ח רמב"ם בחיפה בשל מצבי (למחלקת טיפול נמרץ פגים) שם הייתי מונשם 6 חודשים והכל בשל טעות של רופא 1. מה שקורה הוא שכבר למעלה מ 5 שנים אני ביקשתי את התיקים הרפואיים שלי מרמב"ם ורוטשילד - והשבוע סוף סוף הם טוענים שמצאו (אחרי כמה תשובות שליליות שקיבלתי). 2 התיקים אצלי ויש לי הוכחות לרשלנות. אני מבקש לדעת לאיזה עו"ד (כמה) אני יכול לגשת שאתם יכולים להמליץ או להפנות שיוכלו להסתכל ולומר לי אם יש לי "קייס" ? אני גר בכרמיאל. בתודה, ארז

06/07/2005 | 22:46 | מאת:

ארז שלום אמנם עליך לפנות לעו"ד המתמחה בתביעות רשלנות רפואית. איננו נוהגים להמליץ בפורום על שמות אך אם תפנה אלי באמצעות הדוא"ל או בטלפון אוכל לכוון אתך ולייעץ לך.