האם אפשר לתבוע את ביטוח לאומי ???

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/12/2004 | 23:15 | מאת: משה

שלום. בשירות הצבאי שלי עברתי אירוע הנקרא דימום תת עכבישי עקב קרע המפרצת בעורק בראשי. עברתי צינטור מוח והוכנסו לעורק בראשי 6 סלילי פלטינות. תבעתי את משרד הביטחון ותביעתי נידחתה ביגלל שאין קשר בין מחלה זו לשרות הצבאי שלי כי מחלה זו הינה התפתחות קונסטיטוציונאלית. כמובן גם השתחררתי מהצבא בקביעת פרופיל 21 עקב המקרה. מאז שהשתחררתי ותבעתי את משרד הביטחון עבר שנה וחודש. בירצוני לדעת האם ניתן לתבוע את ביטוח לאומי ביגלל המקרה ????? והאם יש לי סיכוי לקבל נכות מביטוח לאומי ????

01/01/2005 | 21:15 | מאת:

משה שלום אם תביעתך למשרד הבטחן נדחתה ויש לך נכות המקנה זכאות אתה רשאי וזכאי להגיש תביעה במגרת הביטוח הלאומי ענף נכות כללית .