יחס לא הוגן דחוף

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

22/01/2001 | 14:25 | מאת: מאי

אני לא מעונינת לתבוע אבל רציתי לדעת האם יש פיתרון למצב שיכול להיות שעוד רבות יזדקקו לו . אני הלכתי לרופא נשים בגלל שחברי קיבל מחלת מין כל שהי לא אידס והוא קיבל טיפול וזה עבר לו ואני לעומת זאת הלכתי לרופא למרות שלא היה לי כל סימנים וסיפרתי לה בגילוי לב על המקרה וקיבלתי בתמורה יחס משפיל קוצר רוח וביזוי בטענה שאני מבזבזת את הזמן שלה ושאלך לרופא עור ומין וביקשתי לעשות מישטחים והיא עשתה לי ולאחר מכן היא עשתה לי בדיקה עם סטטוסקוב שבמהלכה מאד הלחיצה אותי וגם ביקשתי להפסיק עם הבדיקה והיא התחילה לצעוק שאני מבזבזת ראת הזמן שלה והיא זרקה את המישטחים שהיא לקחה ממני לפני הבדיקה הנל לפח האם מותר לרופאה לעשות רופאת קופת חולים שאני חברה בה והיא מקבלת עלי כסף כמו כן אני לא קיבלתי טיפול רפואי ולא אוכל לעבור רופא כי אני צמודה אליה ל3 חודשים מה אוכל לעשות בנידון ולמי אוכל לפנות כי אני לא מעוניינת לחשוף את התיק הרפואי שלי בפני פקידים. בתודה מאי

22/01/2001 | 23:16 | מאת:

מאי שלום, סירובך לחשוף את התיק הרפואי עלול לעורר קשיים בבירור תלונתך. אני מציע כי תתלונני בפני הממונה על אותה רופאה ולהסביר לממונה את חומרת הבעיה.