רואקוטן

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/07/2000 | 09:17 | מאת: תומר

בעבר טופלתי ברואקוטן שגרם לי בהמשך לנשירה חזקה. כיום יש לי שיער דליל, דבר שדי פוגע בי מבחינת בטחון עצמי. מה אתה מייעץ לי לעשות ??? תודה מראש.

19/08/2000 | 22:02 | מאת:

תומר שלום, לצורך קבלת תשובה לשאלתך אני מציע לך לפנות לפנות לפורום רפואת עור.

13/03/2001 | 00:56 | מאת: גיל

םולש ורתונ יל ומלעייש יתרבסש םיעצפה (תצק שארה תא תוקנל) דנליאתל עסונ ינא םייעובש דועב .ןטוקאור םיבורקה םייעובשל תחקל יתטלחה ןכלו םניעב תויעב ללגב שדוח ירחא יתקספה תחא םעפ -רבעב םיימעפ רבכ הפורתב יתשמתשהש ןייצל ילע םתסו תומיהדמ ויה תואצותה הפורתב רצק שומיש ירחא היינש םעפו והשמ וא LDH םד תוקידבב .התוא תחקל ךישמהל לבח היה .ורזח םיעצפהו הרק רומאכ לכמ ארונה :ןה תוולנה תולאשהו ןינעה לכב תויתייעכה תחקל יוצר אל םתס וא ןכוסמ הז םאה - םייעובש ךשמב ןילקיצונימב יתשמתשה לומתא דע 1- ?ןטוקאור התע וכו תושיגר לשב רוזעת הפורתהש ירחא דנליאתב ףוזישמ לילכ ענמהל ךרטצא םאה 2- םיפירח תואקשמל ףסונב םיוסמ והשממ ענמהל וא חרזמל יהשלכ הקירזמ ענמהל ילע םאה 3 - התויתיעב לע עדוי ינאש ?החוראה םע -רודכה םיחקול קוידב יתמ 4 - תושדע ביכרהל ידכ םיניעב שבויה תעפות תא לקהל תנמ לע תושעל רשפא המ 5 - םע רופיסה לכ 'וכו רומח הגשמ השוע יניאש תעדל רתויב יל בושח תודירטמה תולאשל רבעמ וכו שמשה רודכ תויה רבכ תחקל ינוצרב ןכש הריהמ הבוגת לע הדוא 1 ליג