עפעף נסגר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

31/01/2007 | 19:33 | מאת: א.ש

שלום ד"ר, כבר כחודש אני סובלת בעת פיהוק או בעת התעטשות בריטוט של העפעף שמאל עד לכדי סגירתו ( לא מוחלטת ) ולאחר מס' שניות הוא נפתח. אני כבת 70 לא סובלת מלחץ דם בדיקות דם תקינות מלבד סוכר קצת מעל המותר. מה עליי לעשות? האם זה קשור למחלה שנקראת "מיאסטניה גרביס"? אודה לתשובתך, א.ש

07/02/2007 | 10:05 | מאת:

שלום רב מדובר במצב של ספסם שריר הסוגר העין , HEMIFACIAL SPASM קל לפי התיאור , אם ממשיך ואם מפריע יש לגשת לנוירולוג לברר צורך בטפול . טיפול הבחירה הנו הזרקת בוטולינום לשריר זה כל 3 חודשים . כל טוב

13/03/2007 | 15:02 | מאת: א.ש

שלום ד"ר אנקה, נשלחתי לביצוע הבדיקות הנל: בדיקת דם בשם ACETYLCHOLRECEPT התוצאה היא 0.4 ,ובדיקת SFEMG JITTER אשר בפענוח שלה נרשם: normal study.no evidence of nerve-muscle junction lesions לאור ממצאים אלו האם יש משהו נוסף שעליי לברר כי מידי פעם העפעף נסגר כי שתואר בראשית התכתבותי מתאריך 31/107 אודה לתשובתך, א.ש