קפיצות לא רצוניות בגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/09/2006 | 22:12 | מאת: כרמלה

אני בת 48. לפני כשנה אובחנה אצלי גרורה בחוליה סי 5 (מסרטן שד) שהוקרנה ומצבי טוב. לפני מס חודשים החלו קפיצות קטנות ולא רצוניות בבוהני הרגליים במצב שכיבה וכיום הקפיצות הללו התפשטו גם לכתף ולרגליים. אני מקבלת ציפרלקס בנוסף לארדייה. האם זה יכול להיות תופעת לוואי לציפרלקס?? פגיעה ניירולוגית עקב הגרורה?? ממליצה בדיקת ניאורולוג?? התופעה לא ממש מפריעה לי כי היא קיימת רק בשכיבה אבל רציתי לדעת פישרה והאם כדאי ורצוי לטפל שמא תחמיר

18/09/2006 | 07:23 | מאת:

כרמלה שלום, חייבים לבדוק את תפקוד המוח על ידי הדמייה מוחית עם חומר ניגודי וזה בעקבות המחלה הבסיסית שלך, יחד עם הדיקת EEG , יש סיכון גדול , וזה שלילת גרורות למערכת העצבם המרכזית , ויש סיכונים קטנים ואלה פעילות שרירית לא רצונית ממקור היקפי . יחד עם זה יש לבדוק שינה , רמת ברזל ופריטין בדם . עם כל הבדיקות צריך לגשת לנוירולוג להבדק מסודר . הרבה בריאות

18/09/2006 | 10:00 | מאת: כרמלה

אני אחרי סי טי פט הוא לא מאתר את שבקשת??