אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

14/09/2006 | 19:50 | מאת: אנה

לפני כשנתיים וחצי היה לי התקף מאוד חריף שהחל בכך שחצי פלג גופי השמאלי נרדם וראיתי את עצמי בעייני הימנית מתחילה לפרקס....פונתי לבית חולים ושוחררתי בלי תשובות. למחורת היה לי את אותו המקרה...אושפזתי בבית החולים והתחלתי בטיפול של טגרטול וקלונקס, מכיוון שהבדיקות שלי היו תקינות לחלוטין הרופא החליט שההתקפים באים מרקע ריגשי. כיום אחרי שנתיים בלי התקפים עדיין אני לוקחת קלונקס כשאני מרגישה שאני במתח וכך בעצם אני עוצרת את ההתקף. הפחד הכי גדול שלי הוא להתמכר לקלונקס. מה אני יכולה לעשות בנידון?

17/09/2006 | 21:25 | מאת:

שלום רב, האירוע חשוד לאירוע פרכוסי ממוקם , במצב זה חייבים בירור כולל הדמיה של המוח , אני מניחה שעברת זה .רצוי להמשיך במעקב סדיר אצל נוירולוג ולקחת החלטות טיפוליות יחד איתו . אין מה לפחד מהתמכרות לקלונקס , ניתן להוריד בהדרגה איתית כל תרופה בזמן המתאים . כל זמן שאין תשובה ברורה למקור ההתקפים רצוי להמשיך ולמצאו אותה יחד עם הרופא המטפל .