סחרחורת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

28/11/2007 | 23:31 | מאת: סיון

היי זאת אני מההתנצלות.. אזכיר שוב שאני סובלת מחוסר שיווי משקל כבר 3 חודשים, עשיתי את כל הבדיקות: קרדיולוגיות, נויורולית, CT והכל יצא תקין. עשיתי MRI הכל יצא תקין למעט לקוניה (חומר לבן - דלקת או טרשת) בודדת אחת. הניורולוג שלי אמר שזה בגדר הנורמה וזה לא טרשת. השאלות שלי: 1. האם MRI שוללת פרקינסון וALS? 2. האם לבקש לעשות בדיקת דם של B12? 3. האם חרדה יכולה לגרום לתופעות פסיכוסומטיות? תודה תודה! סיון

30/11/2007 | 11:14 | מאת:

שלום רב חרדה יכולה לגרום לסחרחורות ותופעות מרובות מדומות מחלות . תמיד צריך לשלול מחלות אורגניות ורק בהמשך להגיע לסעיף הנפשי . MRI לא שולל פרקינסון (מחלה של תאים שלא מתפקדים ולא של שינוי מבנה של המוח ) ולא ALS (מחלה של תאים ספציפיים במוח ובחוט השידרה ), אין כל קשר למחלות אלה לתלונות שלך . גם רמת ויטמין B12 שזה קל לבצע לא קשורה לזה . הייתי ממליצה לשנות את כיוון התעסוקה שלך לאנשים ודברים בראיים ומשמחים במקום לברר לאיזה מחלה ניתן לשייך סימפטומים שלך . סימפטומים כאלה שאינם ספציפיים לכלום ואת יכולה למצאו אותם בכל מיני בעיות מבלבלים מאוד . לאחר בירור מסודר שהיה תקין הייתי "יוצאת לחופש " מבחינת המחלות . כל טוב ובהצלחה

30/11/2007 | 17:20 | מאת: סיון

שלום ד"ר יקרה, את צודקת בהחלט אני מחפשת ממש כמו פנצטה את המחלות שמתקשרות ביחד עם התסמינים שלי דבר שמקשה עלי נפשית ופיזית את צודקת אני צריכה להשתחרר מ"החולי" שיצרתי לעצמי ולחיות. תודה רבה על ההארה לפעמים אנחנו לא רואים כשחשוך לנו נפשית... שיהיהרק טוב סיון