מיצמוץ עיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/10/2006 | 14:28 | מאת: IRIT

בני בן 8 כבר כמה ימים ממצמץ עיניים . זה קרה לאחר הטיסה . הוא טס פעם ראשונה בחיים. איך מטפלים בזה? אני מאוד בלחץ. תודה מראש

16/10/2006 | 15:29 | מאת: גילבר

שלום לך , מיצמוץ בעיניים יכול להיות גם מסיבות רגשיות , כך שכדאי לבדוק גם את הכיוון הזה . בברכה גילבר- משתתף בפורום

18/10/2006 | 08:11 | מאת:

שלום רב מדובר בטיקים שיכולים להופיע ולעלם אצל ילדים , לא צריך להלחץ ולא צריך להעיר לו על כך . רק לעקוב למשך מספר חודשים . אם התופעה מפירעה לילד !! ולא לך!! יש לגשת לנוירולוג ילדים לבדיקה . בד"כ הטקים מופיעיים וזזים ממקום למקום עד שנהלמים . מדברים על מחלה מעל שנה . גם אם מדברים על מחלת טיקים כל שהיא לא מטפלים תרופתית רק במקרים קשים . ניתן לנסות פעילות גופנית סדירה , רכיבה על סוסים . ולא לקפוץ למסכנות מוקדמות . כל טוב

23/04/2007 | 17:00 | מאת: מרינה

שלום רב.ילד שלי בן 3שנים ו8חודשים פתאום הופיע מיצמוץ עיניים לפני כשבועץאני מאוד מודאגת קבעתי תור לרופא עיניים אבל רק לשבוע הבאה.יש לציין ילד מטופל אצל קלינאית תקשורת עקב קשיי דיבור.מאוד אשמח על התשובה.תודה מראש מרינה.