ראיית צורות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/11/2007 | 03:51 | מאת: דניאל

אני בת 20 ועברתי משהו מפחיד... לפני חודשיים שאחריו היתה לי חרדה בפעם הראשונה למזלי עברתי אותה ולמדתי איך להתמודד איתה והיא לא חזרה שוב אבל מאז אני רואה כמו צורות כאלה מעופפות מדי יום לפעמים הם בלבן ולפעמים באפור ואין לי מושג מה זה....חשבתי כבר שהשתגעתי חיפשתי באינטרנט בנושא הכי קרוב שמצאתי זה שזב אבחנה של אפילפסיה אבל בחיים לא הייתה לי התקפה כזאת מה זה יכול להיות? אשמח לתשובה... דניאל

30/11/2007 | 10:12 | מאת:

שלום רב צריך לפנות לרופא עיניים ונוירולוג ולא לאינטרנט . העביה יכולה להיות חשמלית ממקור מוחי או ממקור רשטית העין , כמו כן יכולה להיות גם נפשית . לא ניתן לאבחן דברים כאלה בטלפון או בכתב , אלה בבדיקה מלאה . כל טוב