שאלה בנושא פיסקולציות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/11/2007 | 16:12 | מאת: מישו

שלום רב, אני בן 33. היום הייתי אצל ניורולוג בקופת חולים עקב תלונות על פיסקולציות בכל הגוף וכן בשל חולשה פתאומית של כמה שניות ברגליים. לאחר בדיקה ניורולוגית די ארוכה שהוא עשה לי (לקחה כ10 דקות). הוא אמר שככל הנראה מדובר בפסיקולציות בנגין. ועלי רק להיות במעקב CPK. הוא לא ראה צורך לבצע בדיקות נוספות. האם נשמע סביר? תודה מישו

לקריאה נוספת והעמקה
28/11/2007 | 07:36 | מאת:

שלום רב כן , הבדיקה תקינה שוללת רוב האפשרויות , ניתן לעקוב לאחר CPK ובמידה שזה ממשיך להשלים עם EMG . כל טוב