שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/11/2007 | 12:09 | מאת: מלכה

אימי עוברת מספר בדיקות ולאחר כל בדיקה מפנים אותה לבדיקה נוספת... במימצאי הבדיקה האחרונה היה רשום: "מיפוי עצמות, ריכוז מוקדי בעוצמה גבוהה בבסיס הגולגולת". וכעת נשלחה לביצוע מיפוי עצמות ו-CT ראש. האם את יכולה לתת לנו כיוון מה זה אומר וכמה אנחנו צריכים להיות מודאגים??

24/11/2007 | 07:01 | מאת:

שלום רב לא ניתן להוציא מסכנה מבדיקה זו , ריכוז מוגבר יכול להיות על רקע מימצא בתוך העצם או בחיבורים השונים , לכן נשלחה להשלמת בדיקה . בנוסף צריך לברר את הקורלציה עם הקליניקה שלה כדי להבין את המשמאות . כל טוב