הפסקת לקיחת ממוקס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/11/2007 | 00:56 | מאת: מאיה

שלום הנני בת 70 ורופא שלי המליץ לי על תרופת ממוקס על מנת לעצור ירידה בתפקוד הזכרון. הייתי רוצה לדעת האם במידה ואני מתחילה לקחת את התרופה ומפסיקה אחרי כמה זמן ישנם איזה שהם פגיעות בזכרון או תוצאות לוואי אחרות של הפסקת תרופה זו ? האם יש צורך לקחת אותה באופן מתמיד או שיש להחליפה ברופה אחרת ? תודה מאיה

21/11/2007 | 19:10 | מאת:

שלום רב אם התרופה נסבלת טוב אין צורך להחליפה חודשים או שנים . אם לא יעילה לאחר חודשים או שנה מבררים צורך להחלפה . מדובר בטיפול שותף יומי ללא הפסקות . כל טוב