התכווצויות שרירים,הבזקי ניתוק מהמציאות וזכרון נחלש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

15/11/2007 | 22:09 | מאת: יאנה

שלום. לפני זמן מה התחילו לי הבזקי ניתוק מהמציאות למספר שניות, הזכרון שלי מאוד נחלש, ואחרי זה באו התכווצויות באמצע הלילה. זה מראה נורא, קודם כל (למרות שאני עצמי לא זוכרת את האירועים ולא זוכרת אותי בהם), שנית, בזמן ההתכווצויות האלה אני פוגעת בעצמי, פוצעת את עצמי. כל זה נורא-נורא מפריע לי וגורם לי להרבה כאב ואי נוחות בחיים. אני כבר עשיתי המון בדיקות (EEG, MRI ) והכל נראה כתקין. למרות שתשובה ב- MRI כתוב: "מספר מוקדים היפואינטנסים ב- T2 GRE על גבי הפלקס הקדמי - יתכן הסתיידויות - חסר חשיבות " . אולי בכל זאת יש חשיבות? אני סובלת, אבל לא מקבלת עזרה שאני צריכה. מה זה יכול להיות? בברכה.

21/11/2007 | 19:06 | מאת:

שלום רב מוזר לי שאת לא מקבלת כל טיפול , למרות שהבדיקות תקינות . בהפרעות חשמליות של המוח , וכך זה נשמע , אין בד,כ מימצאים מיוחדים בצילומים ובאאג . אלה שתופסים את האירוע מחוברים לאאג. לצורך כך משלימים את הבדיקות עם VIDEO-EEG באישפוז של יום , כדי לברר מה קורא במוח בזמן ההתקף . טיפול אנטיאפילפטי עמור לעזור מאוד . כל טוב