טשטוש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/11/2007 | 18:19 | מאת: אורן

מזה מס' חודשים אני סובל לסירוגין מטשטוש ראיה ותחושת כבדות בראש, ולעתים סחרחורת קלה. הדבר מורגש בעיקר במהלך עבודה מול מחשב או בתאורה משתנה, עד רמה שקשה להמשיך לעבוד. התופעה החלה יחד עם תופעות אלרגיות של מערכת הנשימה (אף סתום וקוצר נשימה). בדיקות הדם תקינות, בדיקת עיניים לא מראה בעיה בראיה, אך מראה 'CD גדול ולא סימטרי', ורופא אף אוזן גרון טוען שאין קשר בין הטשטוש לאלרגיה, והציע לפנות לנוירולוג, דבר שמעורר בי חששות רבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?

21/11/2007 | 18:39 | מאת:

שלום רב לדעתי תוצאות האלרגיה עם חסימה באף וקוצר נשימה מספיק כדי לגרום לתופעות אלה ויתכן שגם הטיפול התרופתי שאתה מקבל לכך . תמיד נכון להבדק ליתר ביטחון. ישיבה ממושכת מחמירה את בעיות הונטילציה בזמן צינון ואלרגיה לכן טוב לזוז יותר , לצאת מהבית ולפתוח את האף עם טיפות ואינהלציה . כל טוב