מכה בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

12/11/2007 | 21:06 | מאת: יעל

שלום, אמי בת ה 80 נפלה וקיבלה מכה בראש. המליצו לה לעשות בדיקת CT על מנת לשלול דימום מוחי. יש לציין שחוץ מכאב בראש, היא לא סובלת מסימפטומים אחרים והיא לא איבדה את ההכרה ולא הקיאה. האם עליה לעבור את הבדיקה גם ללא סימנים בעייתיים? תודה.

18/11/2007 | 22:29 | מאת:

שלום רב המדיניות היא לבצע הדמיה של הראש מעל גיל 70 לאדם שנופל גם אם אין מימצאים קיצוניים , וזה נכון לדעתי . חוץ לכך חבל שכל אחד שופט את הרפואה וחושב שמבין מספיק כדי להביא את דעתו . אם היה יותר אימן ורספקט במקצוע זה ואחר החברה שלנו הייתה ניראת אחרת . כל טוב