מכה בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

11/11/2007 | 10:07 | מאת: דנה

שלום רב, לפני כשבוע קיבלתי מכה בראש למעלה מהמקפיא , המכה היתה חזקה מאוד. עקב כאבי ראש סחרחורות ובחילות פניתי למיון ובוצעו צילומי רנגטן - לא נצפה שבר. (היו לחצי דם גבוהים) היום, כשבוע אחרי, יש לי עדיין כאבי ראש חזקים , כאילו יושב לי גוש בטון על הראש ומכביד עלי. האם ההרגשה טבעית? כמה זמן זה יכול להמשך? או שיש צורך בסיטי. האם יש קשר ללחץ דם גבוה ? 140/90 ? תודה

15/11/2007 | 20:42 | מאת:

שלום רב אם הכאב ממשיך רצוי לגשת לנוירולוג להבדק ולשקול CT מוח \, לציין שלאחר תאונות יש עליה תגובתית של לחץ הדם וגם העליה הזו יכולה להחמיר כאבי הראש . כל טוב