Bell's palsy שיתוק עצב הפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

09/11/2007 | 19:09 | מאת: מלי

שלום, אני בת 58 ולפני שלושה חודשים חליתי בשיתוק עצב הפנים. כיום החלמתי היא ב-90%. מחלתי היא כתצואה מוירוס לפי דברי נוירולוג. שאלותי: - מה הסיכוי שההחלמה שלי תהיה מלאה? (ב-100%). - האם יש סיכוי שהמחלה תחזור? ואם כן איך אפשר למנוע זאת? תודה מראש :)

12/11/2007 | 18:46 | מאת:

שלום רב אין דרך מניע , החלמה יכולה לקחת מעל 6 חודשים , לפעמים לאחר חודשים החלמה מתעורר ספזם משני בפנים וזה דורש התיחסות מסוג אחר . תמשיכי עם פיזיוטרפיה יומית לפנים כדי להגיע להחלמה טובה יותר . כל טוב