כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/11/2007 | 13:46 | מאת: רונית

שלום רב, אני בת 36 מזה כשנתיים וחצי סובלת מכאבי ראש הממוקמים בד"כ מאחורי הראש בצד ימין. הכאבים לא חזקים במיוחד ותוקפים אותי אחת לשבוע/שבועיים. אבל בין כאב אחד לשני יש לי כאבי ראש "בקטנה" שיכולים להתפתח לכאב גדול יותר או פשוט יכולים להעלם (תלוי כמה אני מתעסקת בכך...). רופאת המשפחה טוענת שכאבים אלו נגרמים כתוצאה ממתח, חוסר שינה. תדירות כאבי הראש ועוצמתם לא השתנתה. האם יש צורך לבצע סיטי או לקבל את רוע הגזירה כי שוייכתי לסטטיסטיקה של אלה הסובלים מכאבי ראש תכופים. דרך אגב האן מדובר במיגרנה. או סתם כאב ראש מטריד? תודה

12/11/2007 | 13:17 | מאת:

שלום רב לפי המחזוריות של הכאב יכול להיות מיגרנוטי , המיקום פחות אופייני , יחד עם זה צריך לעבור בדיקה קלינית כדי להחליט מה לצלם , את הראש או הצוואר . לכן את השאלות לפנות לנוירולוג המטפל . כל טוב