כאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/11/2007 | 10:31 | מאת: אלי

עברתי תאונת דרכים עם אופנוע בספטמבר השנה ,כחלק מהפגיעות שקרו לי , פניתי לנוירולוג בגלל כאבי ראש וסחרחורות, צלצול באוזן ימין , הצד שבו נפלתי , הרופא רשם לי שני תרופות ארקוקוסיה ,ואלטרולט , היה לי שיפור בכאבי הראש , אבל עכשיו הכאבים חזרו והצלצול באוזן והתרופות לא עוזרות מה הצעתך?

12/11/2007 | 13:11 | מאת:

שלום רב לאחר תאונות התלונות יכולות להמשך חודשים , ולפי המצב מכוונים את הטיפול הרפואי . צריך גם לפעמים להשלים בירור עם הדמיה של המוח ומיפוי עצמות כדי לשלול בעיות יותר קשות . התרופות שקיבלה הנן טובות אך משפיעות לתווח יחסית קצר . ניתן לחזור על הטיפול אם היה טוב לעוד מספר שבועות . כל טוב