ממצאי בדיקת CT מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

04/11/2007 | 13:20 | מאת: ליאת

שלום רב ! היית רוצה לדעת, בבקשה, את משמעות תוצאות בדיקת CT מוח, שיפורטו להלן (התוצאות הן של בעלי, בן 33). הבדיקה בוצעה בעקבות הופעת כאבי ראש, מדי פעם לפעם: "... ציסטרנה מגנה גדולה ... חללי האויר בגלגלת מאווררים היטב, פרט לרקמה פוליפואידית בסינוס המקסילרי משמאל". האם לאור הממצאים הנ"ל יש צורך בפנייה דחופה לנוירולוג ? בתודה מראש.

09/11/2007 | 08:29 | מאת:

שלום רב אין כל מחלה אלה מבנה מסויים תקין במוח ולא צורך בבדיקה נויררוליגית דחופה לפי התוצאות . בשל הפוליפים שבסינוס רצוי גם בדיקת רופא אאג -גם זה לא דחוף . כל טוב