בדיקת אא.ג

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

31/10/2007 | 22:11 | מאת: איריס

שלום רב, לפני מספר ימים עברתי בדיקת אא.ג תוצאות הבדיקה היו: האטה קלה אינטרמיטנטית באזור הטמפורלי הקדמי השמאלי. אבקש לדעת מה זה בעצם האטה אינטרמטינטית באזור הטמפורלי הקדמי השמאלי ומהן ההשלכות של זה. בתודה מראש, איריס

03/11/2007 | 18:08 | מאת:

שלום רב תלוי מה הסיבה שנשלחת לבדיקה וכנו כן רצוי לעבור גם הדמיה מוחית כדי לברר האם רקמת המוח תקינה באותו האיזור . בד"כ מדובר רק בהפרעה חשמלית משתנה וחסרת משמאות . אך צריך לברר את המימצא עד הסוף . כל טוב