תוצאות בדיקת EEG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/10/2007 | 18:35 | מאת: דנה

שלום רב, אני אשמח אם תוכל/י לעזור לי ולהסביר את משמעות הממצא. הפנו אותי בגלל התעלפויות חוזרות לבדיקה. התרשים נעשה בערנות. נרשמה פעילות רקע אחורית של 10 לשנייה, סימטרית, מגיבה לפקיחת עיניים. בטא קדמית. באזור טמפורלי מימין נרשמו גלים של 5-7 לשנייה מודגשים בעת אוורור יתר. ללא שינוי בעת גרוי אור. לסיכום: איטיות טמפורלית ימינית קלב לא קבועה. Focal Dyshythmia - Temporal grade 1, Right (awake)

03/11/2007 | 18:04 | מאת:

שלום רב רצוי להשלים עם בדיקת הדמיה CT של המוח , די לברר תקינות האיזור שברישום אאג לא מעביר טוב חשמל . לא תמיד יש מימצא אחורי הבדיקה . רצוי להמשיך במעקב נוירולוגי מסודר כל טוב