עיניים אדומות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

28/10/2007 | 19:32 | מאת: א.

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון. אני בן 33. אחרי סקס העיניים שלי נהיות אדומות וזה עובר אחרי כמה דקות. אם אני עושה סקס בעמידה אז גם העיניים שלי נהיות אדומות אחרי הגמירה וגם לפעמים אני מרגיש סחרחורת, לפעמים קלה ולפעמים חזקה מלווה בבחילה. אחרי שאני נח כמה זמן זה עובר. בשכיבה זה לא קורה, וגם לא קורה אחרי מאמץ של אימון ספורטיבי כמו ריצה. האם יש סיבה מיוחדת לזה? נא תשובתכם הדחופה.

03/11/2007 | 17:23 | מאת:

שלום רב ישנן תגובות מבוססות על התרחבות כלי דם בזמן תפקוד מיני וכך יש במיוחד כאבי ראש על רקע זה , לא ידוע לי על התופעה שאתה מעלה אך יתכן שבאופן מיוחד התרחבות כלי הדם באיזור הגולגולת כוללת את כלי הדם העיניים , יש לציין ששימוש בסמים יכול להחמיר תופעות אלה . רצוי להבדק על ידי רופא עיניים , אורולוג ונוירולוג , כל טוב