בעיות זיכרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/10/2007 | 20:04 | מאת: שיר

שלום רב.במהלך השנים האחרונות החלה אצלה בעיית זיכון שכרגע כבר הפכה בגדר הפרעה. השלכות הדבר שאני מאבדת אביזרים כגון מפתחות,אשראי,תיק נשיאה וכ"ו.בעבר איבחנו אותי כבעיית קשב וריכוז,אך יש לציין שבציוניי במכללה הדבר לא פוגע.אני יודעת שאני טיפוס לחוץ נוסף לכך שיש לי בעיית קלסטרופוביה.ניסתי לגשת לפסיכולוגית דרך קופת חולים,אך כבר מההתחלה לא התחברנו ביננו.(היא רצתה שאתחייב להגיע ואני אמרתי שקשה לי נפשית ואני בכול זאת רוצה לנסות אך היא לא קיבלה את זה ולכן לא חזרתי)אין לי כסף לטיפול פרטי מה גם שאין לי מושג מהן השלכות הטיפול בכדורים,האם זה ממכר? לכול הזמן? ועוד אשמח לקבל את תשובתך בנושא תודה רבה מראש שיר

31/10/2007 | 09:24 | מאת:

שלום רב הפרעת קשב לא פוגעת רק בציונים , אלה בכל תחומי החיים והאירגון היומי , לכן נכון לגשת לנוירולוג ולטפל בהפרעה כראוי , עם ריטלין ואולי תרופה נוספת לתופעות החרדה והכפייתיות .תרופות אלה לא גורמות להתמכרות . לגבי הפסיכולוג רק עם אדם שיש לך כימיה , אחרת זה מיותר . כל טוב