רעד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/10/2007 | 22:24 | מאת: מיכה

אבא שלי לקה בשתף דם במוח לפני שלושה חודשים .מאז הוא בתרדמת . עד לפני חודש הוא לא הזיז את הגפיים שלו אך מאז מתמתח , מזיז קצת את הגפיים העליונות והתחתונות . בימים האחרונים שמנו לב שרעד מהיר וקצר תוקף את הזרוע השמאלית שלו וכיומיים גם ראשו התחיל לרעוד מעט . הייתי רוצה לדעת מה יכול להיות מקור הרעד הזה .

31/10/2007 | 09:13 | מאת:

שלום רב רעד ממושך הנו סימן קליני מתאים למקום פגיעה , רעד אינטרמיטנטי של הגפה יכול להיות ביטוי של ספסטיות (קלונוס ) או ביטוי להפרעה חשמלית פוקאלית (אפילפסיה פוקאלית ) משנית לפגיעה של האירוע . כל טוב