חשוב!!! תחושת זרמים ונימול בעיקר לכל אורך יד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/10/2007 | 01:24 | מאת: עידן

אני בן 26 , לפני קרוב לשנה התעלפתי, מאז הרגשתי תחושה של זרמים חשמליים בכל הגוף. אובחנתי כסובל מחרדות. הזרמים החשמליים לכל אורך הגוף עברו , אך הכאבים בצד שמאל של החזה ולכל אורך יד שמאל ותחושה שאני נימול לכל אורך יד שמאל כולל כף היד לא עברו. עשיתי בדיקות שונות ללב, ובדיקת CT מוח, ו- EEG למוח והן יצאו תקינות.עשיתי גם צילום של בית החזה ויצא תקין. אני לא יודע מה לעשות. יש לי כאבים בבית החזה ולכל אורך יד שמאל ותחושה שאני נימול כבר שנה, הרופאים לא אמרו לעשות משהו ספציפי בנידון. בנוסף, אני סובל גם מכאבי ראש גם כמה חודשים, שמחמירים בעיקר שאני מתוח או חרד. מה מומלץ שאעשה בנידון? האם יש בדיקות שלא עשיתי שכדאי שאעשה? האם כדאי לעשות בדיקות חוזרות?

31/10/2007 | 09:08 | מאת:

שלום רב כאב בצד החזה ונימול בגפה מצבעיים על בעיה היקפית והבדיקה לעצבים היקפיים הנה EMGמצב ממושך כזה מוסבר על ידי לחץ עצבי בלבד , או ממקור צווארי או מקור אחר כמו מרפק או שורש כף יד . כל טוב

31/10/2007 | 10:13 | מאת: עידן

תודה שהשבת לי. האם זה משהו מסוכן?