נימול וחוסר תחושה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

22/10/2007 | 14:33 | מאת: Kfir

שלום רב, מזה כמה חודשים סובל מ'עיקצוצים' בכל הגוף כולל פנים. כמו כן ראיה מטושטשת מדיי פעם, וגם לאחרונה (כמה ימים) תחושת הרדמות באצבעות ידיים ורגליים. עברתי היום בדיקת VER BERA SEP וגם בדיקת EEG. על פי האחיות בבדיקה הכל תקין. האם תקינות בדיקות אלו שוללות טרשת נפוצה? אני בן 32 בריא ספורטאי ומאד פעיל, אבל חושש מאד מתופעות אלו - חיפוש בנט מוביל לכמה מחלות לא 'נעימות'. אשמח לכל טיפ בנושא!, תודה רבה.

27/10/2007 | 20:20 | מאת:

שלום רב לא מאבחנים לבד מחלות מאשירים את זה לרופאים הבדיקות שעברת לא שוללות ולא מאשרות תרשת נפוצה , הן בדיקות עזר , האבחנה הנה קלינית בעיקרון עם תוספת מספר בדיקות חווה , רצוי לעבור בדיקה נוירולוגית מסודרת ובדיקת עיניים , בדיקות דם כלליות . אם הכל תקין להמשיך במעקב לפי הצורך