אטרופיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/10/2007 | 22:40 | מאת: שוש

בעלי בן 53 התגלה אצלו אטרופיה והוא סובל לאחרונה מחוסר שיווי משקל, סחרחורות ומעידות קטנות. הייתי רוצה לדעת מה ההשלכות של האטרופיה בגיל הזה? הוא מקבל בי-12 ואין שום שיפור והמצב מדרדר...

19/10/2007 | 21:33 | מאת: נפתלי

שלום לך , אני בן 45 וסובל מתופעות דומות מאד . ביצעתי MRI עמוד שידרה צאוורי וגם - מוח . והסתבר שייש לי אטרופיה בצרבלום ( מוחון ) . אני גם סובל מחוסר שיווי משקל , ובקואורדינציה . נא דחוף עמדי איתי בקשר בטלפון - 0544942076 .

20/10/2007 | 19:12 | מאת:

שלום רב את לא כותבת אטרופיה של מה!? אטרופיה פירושו ניוון של משהוא , שריר , מוח ... אם הכוונה למוח אטרופיה בצילומים אינה מחלה, מדובר במבנה שברוב הפעמים אינו קשור למחלות או לתלונות , יש גם געונים עם אטרופיה בצילומים של המוח . כל התופעות של סיחרור וחוסר שיווי משקל לא מוזברים על ידי אטרופיה מוחית כללית . לפני להוציא מסכנות יש לגשת לרופא הנוירולוג לקבל ממנו אבחנה . כל טוב