תופעה לא ברורה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

15/10/2007 | 20:19 | מאת: ס.

אני בת 25 עם רקע של כאבי פנים שאינם חולפים מגיל 15 ועד היום. עדיין אף רופא איננו מוצא בעיה או סיבה לכך. לפני שנה עשיתי MRI מח +ע"מ השידרה צווארי הבדיקות תקינות לחלוטין. הבעיה מחמירה ואינני יודעת לאן לפנות עוד. בחצי השנה האחרונה אני מרגישה רדימות בשפתיים ובלשון שאינה חולפת התופעה נמשכת 24 שעות. אני מרגישה לחצים שונים בראש ובאזור הפנים ולחצים בתוך חלל הפה. לאחרונה שמתי לב שיש לי מן רעידות ראש קלות בנוסף לכך אני מרגישה באצבעות ברגליים מן אי תחושה כאילו הן לא שלי. מה עלי לעשות איזה בדיקות למי ולאן לפנות מאוד קשה לי לחיות עם זה לא יודעת מה לעשות .(עברתי אין סוף רופאים ואין תשובה )בדיקות תקינות גם כן. בבקשה תייעצי לי. אודה לתשובה.

20/10/2007 | 19:04 | מאת:

שלום רב אני מבינה שאת נבדקת כבר פעמים רבות , השאלה אם ואיזה בירור עברת , חוץ לMRI . במידה ויש בעיה גופנית , חייבים לעבור בדיקות דם כלליות , לקריושת יתר וויטמינים , ואחרות ,ניקור מותני וכמובן בדיקה נוירולוגית טובה . אם כל הבירור היה תקין , נישאר מעקב , טיפול סימפטומטי עם תרופות ובמידת הצורך ניתן לנסות היפנוזה . כל טוב

21/10/2007 | 22:06 | מאת: ס.

תודה רבה לך על התשובה. האם ניתן ואפשר לקבוע תור אכשיהו ולהיבדק על ידך?