שאלה חשובה מודאגת!!!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/10/2007 | 20:27 | מאת: אפרת

שלום , אני בת 28 לאחר 2 לידות רזה מאוד מאוד ואפילו רזיתי בתקופה האחרונה בתקופה האחרונה כבר כמה זמן אני מרגישה כמו נקודות שורפות בכל מיני מקומות בראש אולי מהקרקפת לפעמים כמו נמלים קטנות (בעירה ) לפעמים בא והולך כמו נקודות שורפות כל פעם במקום אחר לפעמים יכול להיות כמה ימים שאין לי את זה בכלל. אני רוצה לציין כי אין לי תופעות אחרות מלוות לזה , הדבר מאוד מפחיד אותי ואני חושבת על הגרוע מכל ומכניסה כל מיני דברים רעים למחשבותיי אני מאוד בלחץ ולא רגועה מכך (יש לי תינוק בבית שסובל משיתוק מוחין וגם ככה מאוד קשה לי איתו דאגות ,וטיפולים .) התופעה מאוד מחפחידה . אים היה לי איזשהו דימום מוחי או משהו כזה הייתי אמורה להרגיש יותר חמור ? אנא ממך תרגיעי אותי בתשובתך כי אני מאוד מודאגת אשמח לשמוע מה את חושבת על התופעות הללו ? אולי איזה חוסר בוויטמינים ? תודה רבה לך

18/10/2007 | 07:05 | מאת:

שלום רב רצוי לבצע מספר בדיקות בסיסיות לבירור רמת הויטמינים והורמונים בדם , ברזל , מגנזיום , כימיה כללית של הדם , שקיעת דם . תמיד צריך לשלות בעיות תזונה . יחד עם זה בתור אם צעירה ומתוחה בגלל הילד יש גם תופעות גופניות תגובתיות לסטרס , על רקע העייפות והחרדה . לכן תשמרי על שינה סדירה ואיכותית ואם אין צריך לטפל בכך גם עם תרופות , פעילות גופנית סדירה , שחיה נהדרת למתח שרירים בגוף כמו כן פעילות אחרת מאשר הבית והילדים ,שמעסיקה אותך ונותנת הרגשה טובה , למשל ציעור , פיסול , מוזיקה, או כל דבר שאת אוהבת ללמוד או לעסוק בו בשביל עמצך . אין כל קשר בין התלונות לדימומים במוח או מחלות אחרות של המוח . לשקט הנפשי שלך תגשי לנוירולוג לבדיקה . כל טוב