בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

05/10/2007 | 20:44 | מאת: חסויה

אני האומנם עדיין לא ראיתי רופא ומאוד מפחדת מה התופעות האלו כאילו שורף בעירה כזו הקרקפת ? האים זה קשור לדימום ? האים זה אולי חוסר בוויטמין או איזו חומר שחסר בגוף מה אומר תחושת השורף והנמלים הקטנות הללו ? מהם אומרות התרופות הללו שרשמת ? אשמח על תושבה מפורטת כדי שאוכל להיות רגועה. תודה וערב טוב לך !

15/10/2007 | 05:40 | מאת:

שלום רב אין כל צורך בספקולציות או בפחדים , הנכון לגשת להבדק ולקבל את התשובות מהבודק . חוסר ויטמינים לא פוגע בעצבים רק של הקרקפת אלה בכל הגוף , התופעה נשמעת על רקע לחץ מקומי , צווארי על סיבים העצביים המספקים את הקרקפת , לזה תרופות המורידות את מוליכות הכאב בעצב עוזרות יותר , לפי שרשמתי קודם . כל טוב