rls

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

01/10/2007 | 22:49 | מאת: מוטי כהן

שלום דר אנקה לפני 30 שנה בעת שירותי הצבאי נפלתי מגובה וקיבלתי מכה חזקה בגב התחתון עם חשש לשבר בחוליה l5 שכבתי כשבוע בסורוקה ושוחררתי כעבור מספר שנים התחלתי לסבול מהרגלים ובשירירי השוקיים ואובחנתי בתסמונת rls שאלתי היא האם ניתן למצוא קשר כלשהו בין החבלה שהיתה לי לבין מחלתי אודה לתשובתך

08/10/2007 | 05:10 | מאת:

שלום רב נוכחות פגיעה עצבית או כל פגיעה רקמתית אחרת , לדוגמה ורידים או צלקות בכפות רגליים לאחר תאונות או ניתוחים יכולים לשמש כטריגר לבעיה בתנועה אך במידה ויש פגיעה חוליתית ללא מעורבות עצבית או שורשית המכוונת לאיזור כפות הרגליים ,לא לדעתי . כל טוב