גיל הזהב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

01/10/2007 | 21:01 | מאת: יוספה

שלום רב אימי בת 65, בשנתיים האחרונות חווינו אובדן במשפחה. בערך מזמן זה החלו אצלה שתי תופעות: האחת - רעד בידיים במיוחד ביד ימין, והשניה- צרידות בקול מידי פעם, במיוחד במצבי התרגשות. נערכו בדיקות שונות לשלילת בעיות במיתרי הקול והכל תקין. אמי בקרה אצל נוירולוג וקבלה תרופה לרעד בידיים, אך הפסיקה לקחתה מפני שלטענתה לא הרגישה טוב ממנה. בחודשים האחרונים אימי עצבנית ונרגזת מאוד. רציתי לשאול האם תופעות אלו מסמנות סימפטומים למחלת פרקינסון ? (לטענת אימי הרופא שלל מחלה זו) , והאם יש טיפול תרופתי לרעד בידיים (הרעד רק במצבי ריכוז מסויימים. אימי עוסקת באומנות הויטראז ואז הרעד אינו מופיע) תודה

05/10/2007 | 17:19 | מאת:

שלום לך רצויה בדיקה אצל נוירולוג מומה בהפרעות תנועה , יש טיפול תרופתי לרעד ועצבנות יחד ובנפרד , לא כל רעד פרקינסון . כל טוב